torsdag, februar 07, 2013

Torsdag

Det er torsdag kveld. Denne første uka i feruar nærmer seg slutten. Ute er det minus 8 grader og delvis skyet. Men i ettermiddag var himmelen rød av en kveldssol som farga skyene.
Jeg har vært på Kongserg i to dager . Har deltar på IKT-forum sammen med ca 70 andre ansatte i videregående skole i Buskerud.  Det har vært to ganske så intense dager . I går var det foredrag og jobbing helt til kl 18 . Da var jeg rimelig sliten i hue og den siste timen var lang ! Men så fikk vi god middag og det var mye hyggelige folk så kvelden ble koselig den. Og så var det pån igjen i dag tidlig. Kan ikke si jeg sov så veldig godt i natt. Hotellsenger kan være så som så. Og dessuten var den en knøtt liten pute i den senga. Ved 05 tiden var jeg opp og fant berganskåpa mi. Den ble hjelpepute resten av natta. I nøden spiser fanden fluer...osv....  Tema for disse to dagene har vært NDLA, NyGiv, FYR og mye anna rart. Nye delingsverktøy og IKT som nyttig verktøy i undervisning. Mye av det vi har lært vil vi nok aldri bruke men, vi har ihvertfall sett det . Og noe vil jeg nok ta ibruk etterhvert tenker jeg .  God mat har vi spist og i de små pausene er det herlig å kunne tappe seg et beger softice. Nam... Ikke særlig sunt men vanvittig godt !

Var hjemme i Veggli igjen ved 16 tiden . Kjørte hjemover opp bakkene og så at sola farga himmelen rød. Her hjemme venta en litt skral gubbe og to overlykkelige voffer ! Og vi skifta og brøyt oss ut på tur med bikkjene. Kjørkjebygda rundt . Og nå er det kveld. Jeg har visst fått frosten i meg . Hendene mine tæler !! Nå blir det ikke gjort mer her i huset i dag .
I morra er det jobb og så er det helg. Denne helga skjer det mye i kirken og noe av det skal jeg delta i. Gleder meg til helg ! Dagens bilder er litt fra de to siste dagene og et av verdens flotteste himmell !

Ingen kommentarer: