mandag, mars 11, 2013

Mandag

Det er tidlig mandag morgen. Ute er det minus 17 grader og helt klart.  Det ser ut til å bli enda en solfylt , men kald vinterdag . I går våknet vi opp til minus 14 og sola skinte fra skyfri himel. Vi hadde program mye av dagen så det var begrensa hvor mye vi kunne nyte været. En gang i året plikter menighetene å ha et årsmøte. Det er namlig ganske store verdier som forvaltes i dette her. Og siden det er mange eiere så plikter vi å fortelle alle hva vi driver med. Det er ikke alle ting som er så innmari synlig hele tiden . Men det blir likevel gjort. I går var det slikt årsmøte. Jeg kan ikke skryte av at det var så mange der men mange nok.
Når det var ferdig så skyndte vi oss hjem i håp om at vi skulle komme oss ut og kanskje til fjells. Men det var egentlig alt for kaldt. Og mens vi sto der og diskuterte hva vi skulle gjøre fikk jeg en teleforn med invitasjon tilmat inne på ei hytte i Votnedalen. Så da havna vi der . Kjempekoselig ettermiddag !
Vel hjemme fikk vi tatt frem bunadene og jeg fikk pakka ned litt mer av det som skal være med til Sverige til helga. Nok å gjøre. Og så var det egentlig bare å sprengfyre til kvelds. Og nå er det altså mandag morgen. Nå venter det meg to normale jobbdager . Så er planen at jeg skal være to dager på en konferanse i Drammen og fredag tar jeg fri for da drar vi til Sverige. Og på vei dit skal vi innom Rakkestad og det gleder jeg meg vel egentlig mest til av alt ! Men det kommer jeg tilbake til.
Uansett så kommer sikkert uka til å bare forsvinne mellom fingrene mine . Egentlig skulle jeg vært på Rødberg i kveld men det vet jeg neimen ikke om jeg rekker helt. Vi får nå se.

Ute i verden er det mye sport i media . Men nå er vel snart den sesongen over. I Norge diskuteres det om vi skal ha OL i Oslo. Jeg er veldig delt i hva jeg synes om det . Ser jo klart en
markedsføringsverdi for norge som land og alt det der. Men synes vel egentlig at hvis vi har så mange milliarder på noe sånt så har vi vel andre behov som det burde vært brukt penger på først. Slik som eldreomsorg og opprusting av skolene våre og ikke minst det norske helsevesen ! Men i følge smarte huer så kan man ikke tenke slik for syke og gamle tjener man joo ikke penger på og det er jo tross alt det viktigste i verden , eller?? Med andre ord er jeg ingen god samfunnsøkonom. For meg blir det litt overfladisk å bruke så mye penger på noe så unødvendig egentlig. 
Men nå er jammen klakka 07 før jeg fikk tenkt tanken helt ferdig og det er sikkert like godt. Nå er det jobben som venter . Dagens bilde er tatt i går og ble nå det det ble.

Ingen kommentarer: