søndag, juni 16, 2013

Søndag

Det er søndag kveld. Ute har sola fått tak og dagen som starta trist, våt og grå har endt med sol og varme. Ikke dumt ! Men siden det for tiden er mye skrivetørke får jeg vel ta for meg de siste dager sånn i rette rekkefølgen
Onsdag var en soldag men utpå dag skyet det til . Det var kjølig og skikkelig surt når jeg kom hjem. Den dagen gikk vel bare rolig forbi . Torsdag var det også regn .

 Denne dagen var det travelt med mye innlevering på jobben. Jeg bar noen kilo bøker den dagen ja. Sånn er det hvert år ! Utpå dag måtte jeg dra til Rødberg. Skulle ha sluttsamtale med min forhenværende sjef. Sånn er det visst når man slutter i jobben. Det ble en koselig stund med gaver og kake og greier. Er nesten så jeg fikk en mistanke om at jeg ble feira ut døra !! Neida, bare tuller nå. Det var stas ingen tvil . Og nå har jeg et gavekort som skal brukes . Blir spennende det . Det ble også tid til shopping på den aldeles nye G-sport butikken på Rødberg. Dit kom gubben og så vi fikk handla litt .  Vi har stadig noe som er kjekt å ha til turen. Turen som kommer stadig nærmere !!!!! Men altså, vi la igjen en god slump av feriepengene i kassa på den nye butikken og dro fornøyde hjem med jakker og sko. Blir så bra så !
Vel hjemme var det middag før jeg dro av sted for å feire verdens beste ÅSE. Hun hardde nemlig fødselsdag og da pleier vi spise kake sammen .Det er tradisjon blitt. En kjempekoselig tradisjon.

Fredag våknet vi opp til SOL og det er deilig.  I drivhuset mitt gror det godt på slike dager. Men vi fyrer om natta ennå. Varmeovn er et "must" for sarte agurk og tomatplanter. Fredag på jobb var en skikkelig stille dag for nå er det liksom litt amputert med elever . Sånn er det når skolen egentlig nesten er slutt for i år. På fredagskvelden gikk jeg kjørkjebygda med Luna og resten av kvelden brukte jeg til binokkfoto og tv. Lørdag var hele dagen viet slektstevnet. Ja det vil si vi dro til Rødberg og handla litt på formiddagen. Jeg manglet en bukse nemlig.. Man kan ikke gå på slektstevne bukseløs !!! Klokka ett var 120 etterkommere etter fem jenter i Solberg samla på samfunnshuset i Rollag. Riktig koselig ble det . God mat og koselig selskap og masse artige å høre og lære. Dagen gikk fort. Vi avslutta med et besøk i Solberg og gamlestua hvor disse fem jentene kom fra .  Var skikkelig sliten jeg når vi kom hjem utpå kveld.

I dag dro jeg på bygdeheimen på formiddagen. Det var det koselig stemning i stua som alltid. Jeg viste frem bilde fra gamlestua i Solberg . Der var det nemlig noe på veggen som jeg aldri hadde sett før. Men det hadde damene på bygdeheimen . På veggen i gamlestua i Solberg hang det nemlig en liten anordning i emaljert blekk . Tre slags kopper på en liten hylle. Og på koppene sto det sand, sæbe og soda . Kjempestilig !
Resten av dagen har gått med til kaffebesøk av hyttefolket. Middag på vertshuset og en rusletur opp på Glanarberget. Jeg har rufsa litt i drivhuset og surra litt på med bilder. Nå er det snart kveld og ute er det faktisk blitt litt kjølig. Blir nok fyring i drivhuset i kveld og . Og i morra er det starten på en ny arbeidsuke. Siste skoleuke for elevene er det og. Tenker jeg skal få inn en ny haug bøker i morra. Den siste gruppa skal opp i muntlig i morra og så er den sjauen over for i år .

På kvelden skal vi ha sommer avslutning i menighetsrådet . Det er alltid koselig. Og det minner meg på at nå må jeg faktisk slutte for jeg har en kake som skal bakes. Og på kvelden kommer Ingunn og Daisy. Da blir det liv i leiren igjen !
Dagens bilder er litt slekt og litt natur og litt av hvert....

Ingen kommentarer: