torsdag, januar 30, 2014

Torsdag

Det er torsdag og så har denne uka nesten flagra forbi også.  Egentlig så har uka blitt begravd i snø for det snør og snør. Og neimen om det ser ut til å gi seg heller. Det er jo kaldt så snøen er lett og fin men likevel, nå bygger den godt . Vi har ihvertfall måttet leie inn hjelp til måking av tak. Kan ikke vente lenger nå. I dag var det minus 8 da jeg sto opp og det snør. Jeg sov forresten en time lenger enn ljeg pleier fordi jeg har legetime.  Det var en dag på jobben hvor en kollega sa i matpausen at hun ikke kunne huske sist hun hadde sett sola. Vi andre lo litt , men så ble det stille for vi andre kunne faktisk ikke huske det heller. Så nå er det på tide at den dukker opp igjen snart.
Mandag var det jobb og snø. På kvelden fikk vi med oss nest siste episode av Mammon. Den serien er utrolig spennende. Gleder meg til slutten . Det som bare er trist er disse lyngbrannene som har herja hele uka. Det er bare leit og kjempeskummelt ! Og tenk hvilke forskjeller det er i dette lille landet vårt. Her drukner vi i snø og der er det helt bart. Huff.Tirsdag dro jeg rett innom den lille damen på heimen etter jobb. Hun har det bra men hun lengter også til litt lysere dager og sol nå. Og så er hun veldig opptat av disse nye oldebarna som skal komme da. Det vil si hun er vel mer opptatt av at barnebarnet skal bli ferdig med det tror jeg . he he
Da jeg kom hjem var det en hund som hadde veldig lyst til å ut på tur så jeg tok med meg Luna og kjørte ned i Veggli. Da jeg dro var det faktisk blitt mildere i Lien og det kom ned noe som kunne ligne på regn en liten stund. Nede i Veggli snødde det som om himmelen var åpen. Jeg hadde med meg kamera og fikk tatt noen bilder i snøstemning. Da vi kom hjem igjen klippet jeg klør på Luna. Det skulle vært gjort for lenge siden men eieren hennes er litt mer dillete enn meg så han gir seg når hun ikke vil. Det gjør ikke jeg ! Så jeg regner med at dette blir min jobb fremover .I går hadde vi en travel dag på jobb og tenk i fra morningen var det ikke snø i lufta. Riktignok var bilen min helt nediset av denne værisen men da jeg dro hadde skydekket letna litt og jeg så faktisk konturene av fjella rundt meg. Men hvor lenge var Adam i paradis ? Ikke fælt lenge. Utover dag snødde det mye igjen. Men plandagen som ble gjennomført var ihvertfall fin. Det å sitte sammen og spise er kjempekoselig. I går kveld gjorde vi slett ingenting og noen ganger må man det og.
Og nå er det torsdag . Det betyr at i morra er det helg igjen. Og tenk da er det fabruar !
Da er vi over det verste. Jippi ! Dagens bilder er fra kveldsturen i Veggli med kamera.

Ingen kommentarer: