torsdag, januar 15, 2015

Torsdag

Så er det torsdag morgen. Vi er over halvveis i januar og vi er nærmere helg enn hverdag igjen. Ukene durer avsted som vanlig. Ute er det helt mørkt og det snør kraftig. Etter værvarslinga skal det bli en skikkelig snødag med mulighet for minst 30 cm nysnø . Det gjør slett ikke noe for vi trenger litt mer snø. Og folk vil jo til fjells å gå på ski og kose seg . Hm.. lurer på om kanskje skia må preppes i helga jeg . ?  I dag er det to i Trondheim som overtar ny leilighet. Gratulerer til dem. Jeg gleder meg masse til å besøke dem neste helg. Håper bare jeg klarer å holde meg frisk. På jobb er nemlig folk nede for telling med både influensa, farang og forkjølelse. Usjamei !!
Tirsdag dro jeg fra jobb en halvtime før full dag fordi jeg skulle på møte. Og så gikk egentlig den kvelden. Det er ikke mye igjen av dagen når man har et møte på kvelden nei. I tillegg fikk jeg slett ikke sove da jeg kom hjem så da jeg våkna i går var jeg trøtt. Men så kommer man seg opp og ut i dagen og på jobb og så våkner man til likevel. I går var det en travel dag på jobb men det er også fint så føler man at man virkelig får gjort noe.
2015 er et offesielt friluftsår og det starta i går. Derfor var det mange som sov ute natt til i går. Til og med en haug med ordførere. Vi er nå bare to år unna en avgjørelse rundt kommunesammenslåingsreformen. Og innen 2020 skal vi være sammenslått og norge skal være et land med storkommuner. Jeg tenker at det blir en spennende tid. I går kveld var vi på møte i menighetsrådet og det er jo klart at det også har mye å si for fremtiden til kirkene våre. Og da særlig økonomisk. Det er viktig at folk engasjerer seg i hvertfall. I år skal vi jo ha nytt menighetsrådsvalg og kommunevalg så nå har alle sjansen. SJøl har jeg vært med i tre perioder og nok får være nok. Men jeg skulle ønske folk skjønte at vi alle har en plikt til å gjøre vårt og ikke minst en glede i å få lov å bidra. Det er jo moro da !!

Men det ble altså seint i går kveld også . Så det er vel kanskje derfor at uka har gått så fryktelig fort.
Ute i verden er det fortsatt mye snakk om terror og ytringsfrihet. Og man kan mene mye om mangt. Jeg leste et sted i går at en mann sa at jovisst var det vår rett å kunne snakke dritt om det meste, men det var også vårt valg at vi kunne la det være. Det tenker jeg er selve essensen av å utøve folkeskikk og vise respekt. Det går an å holde kjeft.  Ferdig snakka om den saken.
Men nå må jeg komme meg ut i snøen snart. Jeg legger ut to bilder . Ett som viser hvor fint det var på tirsdag da jeg dro hjem tidlig . Jeg nyter hvert sekund jeg kan få med dagslys ja ! Og et av lille Daisy som var i narkose i går og fikk pusset tennene sine. Det går nemlig litt utover tennene når man har hatt en haug med valper.

Ingen kommentarer: