torsdag, januar 12, 2012

Torsdag

Torsdag morgen. Etter en lang natt med forferdelig vind og masse varmegrader sovna jeg omsider utpå morrasida. Og da kan jeg love at ringeklokka er en sjokkartet opplevelse når den setter igang. I dag kommer det til å bli en lang dag kjennenr jeg ... Det har blåst noe aldeles grusomt. Og vinden kom i kast som small i veggen . Har ikke kikka etter om alt vi har her ute har blåst vekk men ser fra her jeg sitter at juletreet står ennå ihvertfall. Men tunet er fullt av is. Jeg rett og slett HATER sånt hålkeføre. Men det hjelper lite for det er ingen bønn. Avgårde må en likevel .
I går var det først vanlig jobbedag før jeg hadde møte på kvelden. Men det gikk fint for jeg slap turen ut til Uttakleiva. Klokka var nesten ti i går kveld innen jeg kom meg hjem igjen og etter møter må jeg liksom sitte litt før jeg legger meg. Og da kom vinden da...
I dag starter jeg dagen med et møte. Møtet er med hjemmetjenesten og geriatri i kommunen. Ikke et møte jeg har så lyst til men bare en tilføyelse i rekken må-ting i livet.  Men enkelte ganger må ting planlegges og klarlegges og gjennomprates og oppklares...Går sikkert bra.  Og når det er over bærer det oppover dalen til bibliotekvakt i Tunhovd. Det er også noe jeg gleder meg veldig lite til i dag . Frykter føret og veien. Og frykter hjemturen mer enn turen opp. Men det går sikket det og. Får prøve å mane hjernen min inn på poasitiv tenkning på vei oppover dalen. Akkurat i dag er jeg ikke sikker på om døgnet har nok timer egentlig. Og det verste er at jeg egentlig burde vært til byen også. Men det rekker jeg ikke. Så den runden får jeg ta i morra i stedet . Kanskje gubben tar en tur . Ingunn og Magnus drar på tur i morra. Heldige dem !! Håper de får det kjempefint ! Amund vet jeg slett ikke. Han hører vi ikke noe fra . Men går ut fra at han har det bra. Og da er jeg fornøyd.
Så sånn går nå dagan... Ute i verden er det coctailpartys hvor politiske spill blir spilt. Det er valgkamper og oljeboring.  Og TV2 har blitt dansk. Ja ja ingenting står stille ihvertfall ..
Nå får jeg slepe hælan mine ut døra snart . Og så får jeg se om det blir kjøring eller aking ned bakkene her . Åååå arbeidslyst kom treng deg på , her skal du motstand finne !!!!!

Ingen kommentarer: