søndag, mars 11, 2012

Søndag

Det er søndag formiddag. Ute er det varmegrader og vind. Masse vind ! Og akkurat det liker jeg slett ikke ! Men å stille vinden er jeg nok ikke i stand til så det får en ta på kjøpet. Det er ihvertfall sol og det får en være glad for.   I natt har jeg vel vært sånn omtrent bevisstløs tror jeg . Det har nemlig vært en slitsom uke. Fredag kveld var jeg på quiz i Røllag. Og det varte og rakk . Var veldig mange spørsmål og tok lang tid. Så det var natta før jeg var hjemme igjen. Og da skulle det bakes kake ! Så natt til i går ble rett og slett kort kan man si. Men jeg spratt nå morgenfrisk og fin (he he ) opp klokka 07 i går . Pakka meg ut og for på jobb. SKulle ha stort arrangemet  på biblioteket . Slektsforskerarrangement .

 Det kom folk fra DIS-Buskerud og holdt foredrag og hjalp folk. Veldig moro og spennende men ganske krevende når en står som ansvarlig og arrangør. Ihvertfall kjempemoro at det kommer folk da !! Og det gjorde det . Så i går var jeg ikke hjemme fra jobb før nærmere halv seks på eftan. Det sier seg selv at helga blir kort da ja. Så i går kveld slokna jeg nesten før jeg la hodet på puta. Og nå er det søndag -. Snart skal vi ut å gå tur sammen med noen kjekke kara frå andre sia av dalen. Så jeg avslutter skrivinga etter det . Tar med kamera og kanskje blir det rykende ferske bilder til bloggen også. Gubben tror den lille jålebikkja må være hjemme for hun har løpetid men jeg tenker hun skal være med jeg . Den dame er tøffere enn toget !

Da var vi tilbake i sofaen igjen. Et par timer ute i sol og flott natur det er bare deilig ! Kjempekoselig at disse kara vil ha oss med på tur ! Og kjempemoro når en kan gå på tur med 4 bikkjer som bare er venner og har det gøy ! Fin trening for både folk og hund det . Vi kom oss jammen ut på Glanarberget i dag også. Litt vind var det men det gjør ingenting. Og så er det deilig å komme inn i stua og nyte gulrotkake og kaffe . Nå er det det noen trøtte bikkjer som kommer til å ta resten av dagen helt med ro tenker jeg . Gubben sitter klistra til TV`n og ser skiskyting. Jeg hører det durer og ser litt i sidesynet mens jeg egentlig surrer på med nettet og blogger litt .

 Nå må jeg snart lage litt middag og så skal jeg i kirken klokka fem. Da skal alle konfirmantene i Flesberg og Rollag ha messe. De har hatt prosjekhelg i sammen og skal ha ungdomsmesse med musikk i Veggli kirke i kveld.  Det gleder jeg meg til ! Og jeg skal ta bilder selvfølgelig .
Og så sitter jeg og prøver å ikke ha dårlig samvittighet fordi jeg ikke har besøkt høvdingen i helga. Men .. en rekker slett ikke alt når en jobber lørdag . Får ta en telefon i det minste. Kanskje får jeg tid til å dra innom bygdeheimen etter messa.
I morra er det "Bokgilde" i Drammen hele dagen og så er det nærings-seminar på Lampeland hotell på kvelden. Så det går unna ja.

Ute i verden har det visst klikka fullstendig for en soldat i Afghanistan. Det kom vel ikke som ett sjokk at det kunne skje men det er bare fælt likevel. En kan lure på om det er verdt det ...
Det er akkurat ett år siden det voldsomme jordskjelvet i Japan. Og med japansk presisjon og dyktighet har de klart å rydde alt fint igjen. Men tiden går fort ja...Så slik er nå ståa akkurat nå. Jeg legger ut noen bilder fra i dag og et fra i går også.


Det er viktig å ha bilder å se tilbake på . Det snakket vi mye om i går med slektsforskning. Oppfordringen fra ekspertene var; skriv, fortell og dokumenter !! Og der har jo jeg faktisk kommet langt da, som blogger . Så kan man jo si hva man vil om det men i ettertid vil det ihvertfall alltid finnes der ... på nett... ett sted....
Det aller siste bildet viser hva elgen koser seg med en kald vinterdag. Og den elgen har ikke vært liten altså.....

Ingen kommentarer: