mandag, oktober 31, 2011

Mandag

Det er mandag kveld. Vi har akkurat kommet hjem etter en lang dag på reise. Egentlig godt å komme hjem og jeg veit jeg kommer til å sove som en stein i natt.
Men gårsdagen må vel fortelles om før vi snakker i dag . I går sto vi opp og spiste en deilig søndagsfrokost . Etter det gikk vi opp til Nidarosdomen og meninga var å få med seg ei messe i dette prakthuset . Jeg tenkte vi var dritheldige fordi det skulle være korsang og greier. Vi kom tidlig og fikk med oss litt av forberedelsene før messa. Men messer i Trøndelag er visst fryktelig lange og det vi er vant til varer en times tid tok nesten det dobbelte. Så da nattverden starta tusla vi stille og rolig ut vi . Da var det nok liksom. he he Men veldig stemningsfullt og moro så lenge vi var der altså !!! Angrer ikke. Amund møtte oss utenfor og vi dro til Singsakerbakken og spiste lunsj ! Deilig mat og nystekte rundstykker ! Veldig koselig var det også at Anne Karin var der !! Det har jeg gleda meg til . Og så fikk vi hilse på søster og svoger til Torun og den lille babyen deres. En skikkelig going ! Kosa oss med dem lenge og så dro vi på hotellet for å lade opp til kveldens kamp ! Det viktigste med hele turen !   Vi tok en taxi til Lerkendal og der traska vi opp i VIP tribune i inngang 7. Trodde vi skulle kjøpe oss mat og greier vi. Men da ble vi overraska gitt. Og kanskje mest av alt ble jubilanten overraska ! Her var det reservert bord. Det var hvit duk og rose. Det var overrekkelse av gaver og vi fikk både mat og drikke. Makan til service !! Så bra ! Vi kosa oss alle fire egentlig . Så det gjorde liksom ikke så innmari mye at Rosenborg tapte så det suste. he he ihvertfall gjorde det ikke så mye for meg som egentlig ikke er en fotball dame. Jeg synes det var moro med flinke bergensere også jeg da.. men tørr jo ikke si det høyt . Så hyyyysssssjjjj.... Men som en flott trøst etter kampen fikk vi jammen adgang til spillernes VIP og der fikk vi tatt bilder av noen jeg slett ikke husker navna på engang. Men jubilanten kan dem på rams . Ingen fare. Hun fikk også et signert bile fra hele A laget. Det skal nok rammes inn tenker jeg !!
Jeg var sliten da vi kom oss tilbake til hotellet ganske så seint. Det var slett ikke hun på 80. Hun var bare veldig fornøyd og litt oppglødd. Kjempemoro var det !
Så natt til i dag ble kort. For vi skulle jo opp klokka 06.00. I dag var det nemlig hjemreise. Klokka 08.25 satt vi på toget og tøffa ut av Trondheim. Og det regna. Så vi sløva oss igrunnen igjennom hele turen. Men åkjøre tog er veldig behagelig når det er sagt. Men det ble som sagt en lang dag . Men vi har kosa oss i lag og hatt noen kjempefine dager det er helt sikkert !! Og i morra kommer jubilanten i avisen !!!   
I morra er det jobb og hverdag igjen.
Dagens bilder må jo bare bli noen fra gårsdagen . Tror det må bli flere for det er ikke lett å velge .

1 kommentar:

Mormor sa...

så flott !! ungdommelig åttiåring - det må jeg si ;)
Du må hilse og gratulere !!
Morsom reportasje i avisa....