tirsdag, oktober 04, 2011

Tirsdag

Så var vi kommet til tirsdag kveld. Ute har det vært en blåsebortdag med sånn rundt 8 - 10 grader . Vi var våkne i natt og reddet et vindu og en markise og sånn. Det blåste voldsomt !! Og det kom i kast. Ja ja sånn er det jo hvert år men man glemmer.
Hue mitt liker ikke vind og jeg våkna med kuppelhue uten å ha inntatt en dråpe garvesyre i går kveld. Ikke noe moro. Men det går seg til om enn tregt.
Resten av dagen gikk og forsvant liksom bare. Har vel ikke gjort mer enn støvsuging og vaffelsteiking i dag jeg.
Men , frua i høvdingehula fylte 89 år i dag og det har vi behørig feira. Kaker og gaver ble det og selv om hun ikke husket alle så var hun glad for hver eneste telefon hun fikk i dag . Og besøka var også stas. Så nå får hun bare lade opp til 90 om ett år.
I morra skal hun og jeg på et lite legebesøk så da skal hun ut å lufte seg også. Og i går ståka jeg rundt henne hele dagen. Skal tro om ikke hele høvdingehula skal trekke ett lettelsens sukk når onsdagen kommer og det blir fred ! he he    
Her i huset er det liksom ferie men det føles ikke sånn. Men det kommer vel innen helga kanskje. Ingunn farter opp og ned dalen og flyr på viktige møter . Amund sitter visst klistra til TV og får med seg stortingsåpning og diskusjoner. Og gubben min han fikser og ordner . Bare jeg som punkterer og bare sitter her !!
I morra håper jeg vinden løyer og energien kommer tilbake. Ønsker meg en løpetur og det å bli skikkeliug sliten. I dag er jeg stappa med vafler og alt som handler om diett og trim er stappa laaaaangt bak i hue. I den innerste kroken bak øret tror jeg . Men i mørgo.....
Ute i den store verden (utenfor Lien) Er det høst og nå har stortinget samlet seg igjen . Det betyr at alle disse politikerne nå går løs på hverandre med uthvilt sommerkraft. Statistikk og meningsmåling . Skitt kasting og debatt. Orker ikke bry meg så veldig egentlig men hører nå på likevel. Grøss !
I går gjorde jeg noe jeg ikke er spesielt stot av heller. Jeg kjøpte nemlig årets føste julehobbyblad. Jeg er en svak sjel og klarte ikke la være. Ha en magisk syk tiltrekning til slike bladet. Og det er nesten som med jordbær. De første smaker alltid best. Men skjems litt gjør jeg likevel...
I morra er jeg halvveis i ferien min og har enda ikke gjort noe av det jeg skulle. Tror det blir et kjør i slutten av uka ! Stuevask, bytte gardiner og litt sånn småtteri. Den tid den sorg.
Dagens bilde er av en grådig fugl som gjerne skulle hatt med seg hele fulgebrettet i en sveip !! Og så er det et bilde av dagens jubilant !

1 kommentar:

reidulv sa...

At du ikke liker sterk vind har du fra din morfar. Far fortalte at når det stormet gikk han hvileløst fram og tilbake om natta. Hva han egentlig fryktet visste han ikke.