onsdag, januar 11, 2012

Onsdag

Det er onsdag morgen. Midtuke igjen. Ute er det null grader og det blåser. Egentlig akkurat slik vær jeg slett ikke liker. Kan fort vekk bli is og drittføre av sånt. Over stabburstaket henger månen gul og ganske så hel ennå. Så det er klarvær også. Men en får ta det som det kommer.
I går morges starta jeg dagen med en liten elgsafari på morran. Det var jo mye snakk i media om at natt til i går bvar den natten i året hvor flest elg ble påkjørt . Og ihvertfall den natta hvor elgen vandra ned i dalen. Det kan jammen stemme her . Så det første som møtte meg nedi her da jeg dro på jobb var ei ku med tvillingkalver. Jeg knipsa i vei men fikk kjempedårlige bilder for kamera var innstilt på noe helt anna gitt. Jeg hadde jo fotografert månen kvelden før. sukk.. Men jeg kom meg nå på jobb. Fikk vært innom og kjøpt ny voksduk til høvdingehula også. Spørs nare om den er god nok da.. håper det .
Etter kveldsvakt dro jeg hjem og skifta og så bar det kjørkjebygde rundt med bikkjene. Og sammelig , da vi dro oppover bakkane igjen dukka det opp en elg til. Det spørs om det kanskje var den samme men moro lell. Så de siste dagene har det bare blitt kvelds og natt bilder. Da er det greit å ha et kamera med ISO som kan stilles på hele 6400 . Det gjør susen i mørket det .Så alle bildene jeg legger ut i dag er tatt etter klokka ni og uten blitz ! I dag er planen jobb som vanlig . Og etter det bærer det rett ut til Uttakleiva før jeg må på to møter resten av kvelden. Jeg burde vel egentlig sagt fra meg sånn lagsvirtksomhet for jeg har egentlig ikke tid . Men det er så deilig å treffe andre engang iblandt at jeg prøver likevel. Og det er deilig å engasjere seg i noe annet enn bare "må-ting"
På frokost-tv snakker de nå om sikring av bilder og lagring på nett. Hm.. jotta er et nytt norsk program. hm.. kanskje det ja.. Ihvertfall noe å tenke på det .
Nyhetene rakk jeg ikke i dag for nå må jeg visst møte dama i speilet i stedet. Hun og jeg må komme oss ut døra snart.
Legger ut noen bilder fra i går kveld. Og så kan jo den som vil se om de finner elgen.

1 kommentar:

Mormor sa...

lekre bilder, spesielt det med elgen på :)

Si fra når du får god tid (!!)
så må du gi meg et lynkurs en gang .....