fredag, februar 24, 2012

Fredag

Det er fredag kveld.  Ja det er vel strengt tatt nesten lørdag . Men jeg er nå oppe ennå så vi sier fredag . Ute er det varmegradet og det blåser kraftig. Og blåse har det gjort noen dager nå. Det betyr også at det har blitt glatt i tunet i Lien. Veldig glatt. Men det er vi vel egentlig vant til.
II går var det også mildt og vind. Jeg jobba i Tunmhovd i går og må nok innrømme at jeg grudde litt for kjøreturen opp. Men Åsgårdsbakkan var godt strødd og egentlig var det vel nedpå asfalten de fleste steder . I Tunhovd var det lite trafikk men jeg fikk nå gjort litt likevel. Men som vbanlig ble det seintr før jeg kom meg hjem. Jeg er usikker på hvor lenge jeg takler to seinvakter i uka. Men vi får se...
Vel hjemme igjen måtte jeg leke litt husmor. Og det er ikke det morsomste jeg veit sånn seint på kveld. Men må man , så må man .
 I dag var det også en ganske vanlig dag på jobb . Og etter jobb dro jeg hjem og laget to store pizzaer før jeg satte kursen mot høvdingens hule. Høvdingen kjeder seg aldri så lite . Og han synes det er stas med besøk. Etter en koselig stund med kveldsmat og kaffe og prat dro jeg opp på bygdeheimen og besøkte den lille damen . Hun er så rolig og tilfreds og det er godt å se. Så jeg fikk sydd inn 8 lapper i diverse bukser og gensere. Så det er godt igang. Nå blir det spennende om hun får flyttet ordentlig inn på et rom i løpet av neste uke.
Så... klokka var nærmere ni da jeg endelig kunne kjippe av meg skoa . Da var det kommet gjester i hus også . Og så har kvelden gått. Nå er det stille og jeg er den eneste som ikke sover . Det er visst flere som skal tidlig  op i morra. Noen skal gå skirenn og noen skal jobbe med skirenn. Jeg håper bare inderlig at vinden gir seg . Hadde vært sørgelig om de ikke fikk fint vær når de har jobba så hardt for å få til renn. Krysser fingrene for at det går bra !
Ellers så er det prinsesser som fødes og kjendisreportere som dør. Verden forandres og tiden går. Amund er i Oslo i helgen og Ingunn jobber. Travle ungdommer.
I går da jeg dro hjem fra Tunhovd dukka det plutselig opp en flokk reinsdyr langs vegen. Det var nesten mørkt men jeg fikk nå tatt noen bilder. De ble ikke bra men jeg legger ut et likevel. Det så nemlig ut som om dyret sto der og gjeipet til meg. Styggen !
Jeg orker ikke skrive mer her nå. Kanskje klarer jeg å ta noen bilder i morra også og kanskje blir det litt skriving i morra kveld også...

1 kommentar:

Mormor sa...

Oi - så spennende ! Er det vanlig med reinsdyrbesøk nede i tunhovd ??