søndag, august 12, 2012

Søndag

Så var det søndag kveld. Slutten på årets sommerhelg kan man vel trygt si. Ute er det nå kveld men verandadøren står fremdeles oppe uten at vi fryser nesa av oss .
Men jeg får starte med begynnelsen først . Fredag dro vi til Kongsberg . Skulle ordne litt med både det ene og det andre. Og den dagen begynte godværet å vise seg også. Ingunn og Magnus kom hejm fra USA den dagen også. De har hatt en kjempebra ferie ! På vei hjem fra byen var vi innom høvdingen med avis og varer. Og det var vel egentlig kveld da vi kom oss hjem. Ja og så spiste vi middag på Neset skysstasjon på vei hjem. Det var nesten en nostalgisk opplevelse. Jeg har jo vokst opp med kroa på Neset. Og barndomsminnene innebærer flipperspill, gutter, jukeboks, cola med peanøtter og svartekatta karamell ! Det var tider ja ! Morsomt at det er åpent igjen og fantastisk god mat var det også. Litt underholdning var det også for kremen av Flesbergs ungdom , he he eller noe sånn, satt og hadde sine filosoferinger over både det ene og annet. Enkelte ting endres aldri !

Vel hjemme tok vi en liten tur med de tålmodige voffene våres før det var helg ! Ja og så måtte vi jo kjøpe Aftenposten denne dagen. Amund hadde nemlig ett innlegg i avisen den dagen. Og han er flink ! Vi er veldig stolte ! http://www.aftenposten.no/meninger/Byggestopp-for-studentboliger-6962592.html
Lørdag morgen våknet vi til sommer ! Tenk det at endelig var det sol og varme ! Vi besøkte den lille damen på bygdeheimen på formiddagen . Og også der nede satt damene ute i hagen. Koselig har de det ! Etter litt handling dro vi hjem og pakka sekken. Så dro vi på tur. Vi gikk fra toppen av Killingskard og sørover. Første stopp var ved båthuset ved Norddagrø. Her var det folk rundt vannet . Unger som bada og andre som fiska. Grilling og kos. Folk virkelig kosa seg . Det sto vel obver 50 biler på toppen. Men folk går ikke så langt så da vi kom til Sørdagrø var vi ganske så alene. Bikkjene kosa seg også . Vi rasta og sola oss og gikk i rusletempo. Og så kom vi ned igjen i Votnedalen utopå ettermiddagen. Det var en kjempedag ! Og dagen ble avslutta med ett besøk i Stuvstadgrenda for å hente Ingunn . Der vanka det jordbær og is og koselig prat ! Alltid trivelig å komme dit .

Og så vant jammen Norge gull i OL håndballfinale til slutt .En grusomt spennende kamp. Ingunn og Hallgeir satt ikke stille på slutten ! Ja det var slett ingen dum lørdag det nei.
I dag var været nesten like bra . Ihvertfall har temperaturen vært veldig bra. Vi trodde vi skulle på tur sammen med noen folk i dag men det ble det ikke noe av. Så vi surra på litt med litt av hvert på formiddagen . Det er alltid klær som skal vaskes eller gulv som skal støvsuges. Tar aldri slutt det der . Gubben starta opp med verandaprosjekt etterhvert. Fuglehuset ble festa og rekkverk rensa og beisa. Så nå er ihvertfall foring av fuglene sikra til vinteren. Huff , fælt å tenke på det alt. Jeg tok med meg Luna og gikk til fjells. Ja, vi juksa litt da. Jeg kjørte til Fjellstua og så gikk vi derfra og opp til Killingskard . Der tok vi sørover ett stykke før vi satte oss og bare nøt sola en stund før vi gikk ned igjen. Var ute et par timer og det var bare flott . Godt for kropp og sjel. Hjemme igjen var det grillmat og verandakos resten av dagen og kvelden . Koselig å ha Ingunn hejmme en stund og. Og jammen så ringte eldstemann hjem i kveld også. Det var kjempekoselig !I dag er det ett år siden vi forlova oss . Og jammen har det året gått fort.

Ute i verden er det selvfølgelig mye OL . Skulle bare mangle. Og i kveld er det avslutning. Blir vel voldsomme greier det og. Er ikke så ivrig på sånt jeg . Men jeg har PCn min og kan styre med anna hvis jeg vil. Men det er jo moro for England og London at alt har gått bra og alle er fornøyde.
 Og i morra er det jobb. Nå er det full fart og full uke. 
Dagens bilder er fra i går og i dag stort sett . Mye natur og sol .

Ingen kommentarer: