tirsdag, september 18, 2012

Tirsdag...igjen...

Etter en ukes skrivetørke kliner jeg til med to blogginnlegg på en dag ! Det er slett ikke dårlig ! I dag har det vært en travel dag og det har det jammen vært nesten hver dag i det siste så det er ikke noe nytt . Men på formiddagen ringte eldstebarnet og ba meg lese en artikkel i universitetsavisa og det var ihvertfall et artig avbrekk i den travle dagen.  Her har eldstebarnet gått på talerstolen og snakket om mamma og julekort ! Kult ! Jeg lurer jammen på om jeg kanskje burde ta patent på Julekort-modellen . Han har ihvertfall talegaver den gutten og smrt i hodet er han og. At man kan tittelere seg som et forbilde ihvertfall hva julekort angår er kjempekoselig. Så denne artikkelen bør leses !!
http://www.universitetsavisa.no/student/article14682.ece
Travle arbeidsdager går gjerne altfor fort og det er søren ikke alltid man rekker alt man skal engang. Men etter ganske mange timer over PCn var det egentlig helt greit å dra hjem og. Nå er alle elevene lagt inn i Lokus systemet. Så gjenstår det å se om det blir brukt da. En ting er ihvertfall sikkert og det er at det koster myyyyye penger.
Vel hjemme var det faktisk fint høstvær og gubben og jeg dro til fjells. Vi har en ny tomtekjøper som skal til å bygge og da er det veibygging og grøftegraving på gang. På fjellet var det nydelig i dag og jeg skulle ønske vi hadde dratt opp før og hatt mer tid . Men en annen gang kanskje .

Vi glemte å fylle diesel før vi dro så det var faktisk bare flaks at vi kom oss ned igjen. Den tanken var helt uttørka da bilen hosta seg inn på texaco. Vi var innom Landrud såvid på vei ned igjen og der driver jammen de gode naboene å rydder rundt jorder og uthus. Vi er kjempe takknemlige !! Makan til naboer skal en vel lete lenge etter tror jeg . Vi er heldige .
Men nå er det kveld. Noen har lagt seg alt og noen sitter altså her og sludrer . Denne sludredama burde også legge seg men når en surrer på med mye rart oppi hue er det ikke lett å bli trøtt. I høvdingehula er formen ganske laber og jeg håper den doktoren som vi ikke stoler så veldig på dukka opp i kveld. Jeg får nok ta en prat i morra .
I kveld var det et flott lys på fjellety og jeg må innrømme at tomtene på Svartløk og ned mot Smylihaug er flotte tomter. Bare så synd ikke flere vet om dem . Kommer nok.

Ingen kommentarer: