mandag, desember 17, 2012

Søndag. Eller nei forresten mandag er det visst blitt.

En sein kveld går fort over i natt.  Dagen som har vært har vært travel og veldig full av mye vær. Da vi sto opp var det kommet en god del snø. Og det var blitt mildere så snøen var nok litt tyngre og. Planen min var en tur til Kongsberg for jeg hadde en ganske så lang liste over ting som måtte ordnes før jul . Her i huset var det ikke kommet mange gavene . Gubben ville også være med og sånn midt på dagen var det klart for bytur. Søndagsåpent er vel egentlig en uting men , gud så kjekt likevel. På vei nedover var vi innom på Haugen . Det fikk vi en overraskende men kjempekoselig innbydelse . Så til våren blir det Sverigetur på oss !! Vi gleder oss !
Nedover dalen varierte det med snøbyger så en ensten ikke så noe og temperatur som steg og falt. Det kunne faktisk se ut til at det var mer snø i Svene enni Veggli. Lokale forskjeller ihvertfall.
Vi tok en snarvisitt på Kapermoen før butikkene åpnet .- Koselig å se alle . Lenge siden sist . Første post på handleprogrammet var juletre. Det er nok mange som synes det høres rart ut at vi kjøper juletre når vi har ganske mange mål skog stående . Men vi er vel over gjennomsnittet kresne på juletre begge to og det er slett ikke så lett å finne ett passende tre. Så i stedet for å diskutere oss igjennom lage turer i skogen i snø og dritt har vi vedtatt at juletre , det skal kjøpes, basta ! Det funker for oss. Og i dag kjøpte vi , som mange ganger før, et tre fra Jondalen.

Så åpna butikkene og da var det bare å åpne lommeboka også. he he  Ingunn kom også etterhvert så vi kosa oss og spiste middag sammen. Og jeg kom i mål ! Da klokka var 18 var gavene kjøpt. Ribba var kjøpt og treet lå i bilen. Vi fikk med oss de førsteekstraomgangene på håndballfinalen før vi satte nesa hjemover. Og det snødde like herlig som da vi dro. Men folk kjører pent og forsiktg synes jeg . Det gjorde vi og med bilen full av gaver, ribbe og juletree. Ja og så en liten dachs da.. På vei oppover var vi innom Strand og fikk jammen levert litt der og. Vel hjemme i snøen var det litt rydding og ordning og biler som skulle spas frem og sånn. Må jo få ut bilen i morra og. Det merkes godt at en ikke har vært hjemme hele dagen ja . Og resten av kvelden har jeg brukt til å pakke inn og ordne. Så nå er jeg klar ! Hele uka blir jo jobbing så det er godt å bare kunne kose seg den stunden en er hjemme.  Nå er det ihvertfall natt og i stedet for å sitte her og knotte burde jeg vært pa date med Ole Lukkøye. Så jeg avslutter nå. Dagens bilder er av nisseinvasjonen i gangen. Her sniker det seg stadig vekk inn noen nye luringer .... Da vi kom hjem hadde sannelig nissegubbene mine fått seg damebesøk ! Luringer  !

Ingen kommentarer: