tirsdag, desember 11, 2012

Tirsdag

Så var det tirsdag kveld. Og etter flere ukers skrivetørke har jeg nå blogga fire dager på rad ! Det var ikke dårlig . Dette kan jo ta helt av det !
 Ute holder kulda stand . Det er minus 17 nå i kveld og kaldere skal det visst bli utover i uka.  I dag har jeg vært på jobb. For det pleier jeg jo å være også da. Men da arbeidsdagen var over kom gubben og henta meg og så dro vi oppover i stedet for nedover . På Rødberg fikk jeg henta bilen min . Den har nå fått montert en flunkende ny motorvarmer i tillegg til nytt filtter og plugger og gud veit ... Uansett så skulle jeg ønske den kunne holde seg hjemme en stund nå .  På Rødberg kom jeg også i gang med julegaver . Så nå har jeg fått kjøpt ganske mange faktisk .. Det var nesten så bankkortet gikk varmt en liten stund. Men de verste er igjen. Så det er godt det ennå er nesten top uker igjen til jul ! På vei hjem igjen var vi innom den lille damen på Bygdeheimen. Der satt de og såiste kveldsmat og jammen hadde de visst vært fest der på dagen og . En av damene fylte hele 95 år i dag . Hun ser slett ikke slik ut. De er noen tøffe damer. Men vi fikk ihvertfall marsipankake og kaffe. Og så fikk vi ordnet med julegaver og sånt fra mor. Nå blir det akkurat som hun vil ha det ! Hun bestemmer og vi utfører. Jammen er hun heldig gitt. he he  Veldig greit det !
Vel hjemme igjen var vi halvt ihjæl sulta til tross for marsipan og krem. Så salat og kylling smakte godt . Og etter det har jeg pakka julegaver . Noe skal nemlig sendes øst og noe skal sendes vest . Og noe havner vel midt i mellom også.  Og nå er det kveld. På TV durer det i Nobel-konsert. Mye bra musikk men mye rart og.

I morra er det jobb og så er vi midt i uka. Ups... det betyr at de to ukene til jul snart krymper til ei. Jeg handla faktisk inn til hjemmebrygga øl i dag også. Det har jeg ikke laget på mange år. Blir spennende. Men det får bli på torsdag tror jeg . I morra kveld skal vi nemlig på juleavslutning med menighetsrådet og det skal være i prestegården. Det gleder jeg meg til !
Og så gleder jeg meg til varm bil i morra tidlig ! I dga tidlig var det forresten litt av ett syn da vi sto opp. Månen lå som en liten skalk ved siden av Senhovd. Og siden lyset kom bakfra var det akkurat som en slag formørkelse. Jeg prøvde å ta bilder men det var ikke såå lett . Så det ble det som det ble. I morra er det også 12.12.2012 og jammen har det vært mye rare profetier rundt det . Men folk beholder ihvertfall motet oppe for det er visst grusomt mange som skal gifte seg i morra . Vi får vel satse på at det går ganske bra .
Dagens bilde er altså dagens månenedgang eller hva man kan kalle det . Den flotte stjerna ved siden av månen vet jeg ikke hva heter men da ungene var små kalte vi den julestjerna for den var tydeligst i desember og januar.

1 kommentar:

Mormor sa...

for et suuupert månebilde :)