fredag, februar 15, 2013

Fredag

Det er tidlig fredag morgen. Ute er det mørkt , minus 6 og det snør. Det har kommet en 6-7 cm nysnø i løpet av natta også.  Nok til at den må flyttes på når en skal ut.  Jeg sitter her og knottewr før jeg skal kjøre nedover på et kurs på fylkeshuset i Drammen. Så går denne dagen .
i går var det også gråkaldt og snø. Dagen på jobb gikk fort og da jeg kom hjem ble jeg møtt i døra av gubben som ga meg tre nydelige roser . Veldig, veldig koselig ! Hm.. ække dumt å være forholdsvis nygift nei. he he . Etter middag og en liten hvil fikk vi gjester . Det var det kommende brudeparet som kom med "semler". Det er veldig godt og veldig søtt ! Så gikk kvelden til planlegging og prat. Vi får det nok til. Er bare at ukene går så utrolig mye fortere enn en tenkte seg da en sa ja...  Ingunn var på kommunestyremøte i går kveld og det ble et langt møte. Men hun er entusiastisk og positiv når hun kommer hjem så det tyder på at hun liker seg som politiker.
Og i dag er det altså kurs. Men så er det helg . I morra har jeg ingen planer for det har jeg ikke rukket å tenke på . Men kanskje man skulle prøve å være litt husmor.  Uansett så er nok ikke helga lang nok. Pleier være sånn.
Men nå må jeg komme meg avgårde. Vil ha litt god tid ned dalen for det er vel både snø og elg. Æsj....  Ingunn skal også kjøre nedover tidlig . Hun har en eksamen over helga så hun skal sitte med nesa i en bok noen dager nå.   Og gubben skal på et møte på Norefjord. Så da er programmet for dagen lagt .
Dagens bilde er av blomstene jeg fikk i går. Heldige meg !

Ingen kommentarer: