mandag, februar 25, 2013

Mandag

Så var det mandag morgen . Ute er det helt klart og  sola har begynt å farve himmelen i øst . Det blir en fin dag ! Det er 11 blå men det er til å leve med når sola kommer. Den varmer nemlig ganske godt nå. OOg så viser den frem alle de møkkete vinduene og all støv som er rundt omkring i hele huset .  Her i huset er det ikke vasken som kommer til å ta livet av noen. Den har jeg nemlig ikke tid til. Nei, det er vel heller den dårlige samvittigheten for alt en ikke får gjort. sukk..
Uka som gikk var travel. På jobb var det travelt og jammen var det travelt hjemme og. Men på fredag kom Ingunn og voffen heim og så var det helg. Lørdag brukte vi på fjellet hele dagen . Da ble Vegglifjellrennet arrangert og gubben sto for parkering mens jeg trippa rundt og tok bilder. Egentlig en behagelig og morsom jobb.  Og det ble et godt arrangement !! Over 500 som deltok av stort og smått. Og ikke så jeg noen store brølere heller. Idrettslaget kan være sjeleglad de har noen ildsjeler som alltid stiller opp og gjør en god jobb ! Lørdagskvelden ble stille og rolig etter overdose med frisk luft men det gjør jo ingenting.

I går starta jeg dagen med et besøk på bygdeheimen hos den lille damen. Der var på mystisk vis laderen til mobilen hennes blitt borte. Trolig er den vel på samme sted som brillene hennes men gud vet hvor det egentlig er ! Uansett blir det store leteaksjoner av små ting. Men vi fikk nå fiksa det på et vis. Vi fikk også ringt til moster Solveig . Og når man er på høytaler kan jo alle snakke sammen og det er fint .  Da jeg kom hjem igjen bestemte gubben og jeg at vi skulle ut på ski. Ja du leste riktig . Jeg skulle ut på ski ! Det er slett ingen vanlig hendelse i vinterhalvåret så kryss i taket for det . Det var en fantastisk flott dag og vi kom oss igjennom 11 km . Kjempeflotte løyper og nydelig vær og ganske så bra selskap også !  SÅ får vi se da om det blir den eneste turen ut på ski i år eller...
Hjemme venta elgsteik og Ingunn og tre bikkjer. Ingunn og jeg gikk tur innover heimsetervegen med bikkjene før vi spiste. Lille Daisy fikk springe løs og hun har en utrolig fart i kroppen den lille der .
På kvelden var vi bort på burtsdagsfeiring . Kakle , kaffe og koselig prat ! Kan ikke bli noen bedre avslutning på en søndag nei .

Men nå får jeg komme meg avsted. To dager jobbing nå og så er det noen dager ferie på meg og !!!
Dagens bilder ble tatt på fjellet i går.

Ingen kommentarer: