søndag, februar 03, 2013

Søndag

Det er søndag kveld. Helga er nesten helt over . Og som vanlig prøver jeg å hale den ut med å ikke gå å legge meg før langt på natt.  Det er nemlig ikke lørdagskveldene som gjør folk trøtte på jobben på mandag . Neida , det er de laaaange søndagskveldene. Eller noe sånn. Ihvertfall starta dagen hos oss med at to og firbeinte sov lenge. Og så var det lang frokost før man langsomt kom i gang med dagen . Måleren viste minus 6 på morgenen . Og jeg dro ned til den lille damen på bygdeheimen . I stua på heimen rådet fred og ro. Der satt det fire damer og en mann og sov mens hodene hang. Men jeg fikk nå vekt dem jeg og så dro den lille damen og jeg på hybelen og fikk opp vinduslys.  Ettter besøket gikk Luna og jeg kjørkjebygde rundt i full fart. Nedi bygda var det ti minus så det var bare å gå fort for å holde varmen . Vel hjemme hadde vi en avtale med de nye naboene. Det er ikke hver dag man får nye naboer oppi grisgrente strøk så det er veldig hyggelig. Beundringsverdig at folk satser og flytter til bygda vår.  Koselig å bli kjent ! Og koselig å være med på vaffeljerninnvielse. Og godt ! Faktisk så godt at den indrefileten som lå og godgjorde seg måtte utsettes litt. Utpå ettermiddagen kom Ingunn og den mildt sagt litt viltre hundefrøkna hjem. Indrefileten var akkurat perfekt , vinen smakte bra til og det var en søndagsmiddag til terningkast seks ! Resten av dagen har gått med til  et salig hundekaos. De virkelig storkoser seg de tre  . Ja ikke Dina da. Hun rømte fra hele greia og fant dyna si på kontoret.  Søndag kveld inneholder Tore på sporet og Halvbroren. Og i tillegg til det har jeg for en gang skyld faktisk sett sportsrevyen ! Det er ene og alene fordi de viste en reportasje fra Special Olympics. Der er en god barndomsvenn leder for laget som konkurrerer på truger . Jeg er så imponert ! Og her snakker vi ordentlig idrettsgleder. Ingen av disse utøverne er blaserte, bortskjemte kjendisutøvere. De er virkelig glade for det de gjør og det de oppnår. Og jeg får regnvær i øya og solskinn i hjertet av hele gjengen !
Men nå får jeg prøve å finne senga snart. Hvis den er ledig da. Er vel redd det er endel trøtte bikkjer som ligger kveila rundt matfar . Må vel sloss om plassen jeg .
Dagens bilde er av mitt lille strikkeprosjekt som nå er helt ferdig. Så får jeg bare håper kulda holder seg . he he he akkurat det mente jeg slett ikke da men ...

Ingen kommentarer: