lørdag, mars 16, 2013

Lørdag

Det er grytidlig lørdag morgen . Ute er det grått og kaldt . Men i dag er vi slett ikke i Lien . Neida, vi er i Sverige. Nærmere bestemt i Kroppefjall. Det er et sted i Mellerud kommune og Mellerud ligger ved Veneren . Hotellet vi bor på har en lang historie . Det er et hotell som består av over 20 enkeltstående hus ! Noe som må være en skikkelig utfordring ! Opprinnelig ble det på 1800 tallet bygget som et sanatorium. Det ble bygget om og på flere ganger og på 1950 tallet kom det ett sykehusbygging i tillegg . Drifta endte på 60 tallet og etterpå har det vært i både offentlig og privat eie . Og nå er det et flott hotell. Vi bor i det gamle sykehusbygget og festen i dag skal være i det gamle hovedhuset som rommer resepsjon og matsaler. Tror det blir veldig bra . Foreløpig er det ganske stille her . Jeg skal snart liste meg ut og begynne å jobbe litt . Nå fikk jeg gjort masse i går kveld så jeg kjenner meg rimelig trygg men den store utfordringen med bukett er neste oppgave . Vi får håpe det går bra ! Å sove mer var ihvertfall håpløst .
Turen hit i går ikk i lett snødrev på den norske siden men kom seg jo lenger øst vi kom. Vi hadde noen timers stopp i Rakkestad og det var kjempekoselig !
Underveis hadde vi også kontakt med Amund i Trondheim som i går endelig kunne slippe gleden over ny jobb løs . Det har vært hemmelig en stund. Dette blir kjempespennende og en skikkelig utfordring for han ! Men det klarer han fint . Vi er nok uten å skryte altfor mye veldig stolt av han.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.10951275 . Vi bilsete alt vi kom over i går kveld . Hadde vært 
moro og sett intervjuet og men NRK midtnorge er ikke i Sverige. Godt en har nett! Universitetsavisa og Adresseavisen 
Er ihvertfall på nett . 
Ingunn hun er hjemme og er barnepike. Og så kan hun jo kose seg med ostekaka vi glemte hjemme . Herregud !
Men sånn er det når det er mye løse tråder å passe på . Så vi kan vel si dagen i går ble travl men god ! 
Jeg prøver å ta et bilde med padda og legge ut her , men det gikk dårlig så det får bli et vårbilder fra i fjor i stedet .

Ingen kommentarer: