søndag, april 07, 2013

Søndag

Det er søndag kveld. Helga er nesten forbi. Usj a mei så fort det går ! Ute har det vært en stort sett fin dag men det har vært kaldt og det har veksla mellom sol, vind og lette snøbyger som bare flyr over og forbi.  Jeg starta dagen i dag med å lese ferdig en bok jeg begynte på i går. Det var den siste boken til Øystein Morten . Den heter Olav den hellige og er en bok om Olav og om det virkelig er Olav som er i plukket i biter og ligger rundt omkring som relekvier. Spennende bok og skrevet på en måte som gjør at man forstår hva han snakker om. En slags halvroman, eller halvfakta. En slags forskerbok med en historisk del.  Uansett så fenga den så mye at jeg bare måtte lese ferdig. Og når det akkurat var gjort fikk jeg melding om at det var Oslofremmen på vei mot dalen. Jeg visste fra i går kveld at de skulle komme . Og det var kjempekoselig . Vi stekte noen vafler og kom oss i søndagsklea , så dro vi ned til den lille damen og forberedte henne på storveis besøk. Vi okkuperte ei stue og fikk både kanne kaffe og koppestell. Og det var stor stas for den lille damen å få besøk. Et oldebarn hun aldri hadde sett og som hadde et navn hun nesten husker. Vi fikk en kjempekoselig stund sammen der. Den lille frøkna lå helt stille i oldemors fang veldig lenge og de to kosa seg begge to ! Storebroren fant også noe å kose seg med. Tivoli og sånt er bare tull . Send barna på bygdeheimen og gi dem en rullator i stedet !! he he  Etter en god time var nok den lille damen ganske sliten og da dro vi . Hun tok middagshvilen i stolen sin i stua. Vi andre dro på vertshuset og spiste middag . Det fikk vi også sjekka opp toget og det syntes i hvert fall han som er storebror var stor stas !  Tusen takk til hele gjengen for at vi fikk være sammen i dag !

Vel hjemme utpå ettermiddagen måtte gubben og jeg sæla på og prøve å gå av oss både vafler, muffins, reinsdyrsteik og softis. Så vi tok en gåtur opp på Glanarberget . Gikki scooterløype helt opp. Kjempefin tur ! Og bikkjene kosa seg . Og nå er det kveld.
Det blir vel TV og sofa resten av kvelden. Ei travel uke venter og en får bare gå i startgropa og begynne med mandagen først !! Dagens bilder er tatt i dag og er vel bare litt av hvert.

Ingen kommentarer: