torsdag, juli 11, 2013

Torsdag

Uke to i ferien min er snart historie. Det har vært et fantastisk flott sommervær denne uken . Og det synes jeg vel egentlig vi har fortjent. Vi hadde jo også flest godværsdager på båtturen vår så i sommer har vi vel vært heldige.
Dag 2 på båten starta litt grå og våt. I løpet av natta hadde vi passert Florø, Måløy og Trosvik og da klokka var 08.45 hadde vi spist frokost og sto klar for å legge til kai i Ålesund. Der sto det to og venta på oss. OOg det er faktisk ganske rart og vanvittig koselig når noen vinker en velkommen i havn ! Ny opplevelse for landkrabber det . Det var litt vått i lufta akkurat i det vi kom i land men ga seg fort. Båten fortsatte videre mens vi ble igjen og tilbragte dagen i Ålesund. det ble en kjempekoselig dag !
Innseilinga til Ålesund var flott. Ålesund er en by som er veldig vid. Fordelt på øyer og halvøyer . Hallgeir står klar og skuer !

                                                                                  Innseiling til Ålesund.Noen venter på oss på taket !!!!

Det var noen andre som venta og da men ikke på oss.

Såååå glad kan man bli iblandt  midt i Ålesund !

Ålesund er en by med veldig spennende arkitektur.  


Og midt i byen hadde de jammen skilta til Fjellstua !!!
 
Etter litt byvandring og et apotekbesøk dro vi ut til Atlanterhavsakvartiet. Der var det mye å se på og der var det mange som så !
 
Etter en lang men koselig dag io Ålesund kom båten vår og henta oss igjen. Og endelig fikk vi sett skikkelig på den . Den er skikkelig fin !  I hvert fall synes vi det .
 
 
 
Så var vi om bord igjen. Akkurat i tide til vinking ut fra Ålesund og så var det å kle seg om til middag om bord.  Og tenk , da kjørte vi mot sola !!
 
Mens vi spiste en deilig middag om bord kom vi til Molde og vi passerte også et litt sånn middelsstort cruise skip. Ja, vi syntes det var stort vi da men det slutta vi med dag vi kom lenger nord og fikk se de virkelig STORE båtene !
 
Det ble mer og mer kystlandskap og sola jaget skyene nesten vekk før den senket seg ned i havet .
Det var mye folk på dekk denne kvelden og det ble nok tatt noen bilder ja.
Det skjedde selvfølgelig mange andre ting denne dagen også. Men det har jeg blogget om før . Akkurat nå er det viktigst å få vist frem bilder . Gubben sov bedre andre natta med øreplugget stappa godt inn i øregangene.  I morra legger jeg ut bilder fra den veldig vakre Trøndelagskysten.
 
 

 
 
 

 
 
 

 

 

Ingen kommentarer: