tirsdag, september 10, 2013

Tirsdag

Andre dagen denne andre uka i september er også snart historie. I dag har det vært en litt grå dag men fortsatt ganske varm. I kveld kom det en regnbyge men jeg tror ikke det mer enn det heller. Jeg var litt treg i dag tidlig. Måtte opp et nødvendig ærend klokka 06 og da stilte jeg om vekkinga til kvart på sju. Det er lovlig seint men jeg var stup trøtt . Ble litt seint i går kveld. Men nå er nå det valggreiene over . Før i tiden var valgkveldene kjempelange. God mat på bordet og dyna i sofaen slik at man bare kunne duppe mellom de spennende resultatene. Nå er det ikke noe moro mer. Alt er liksom klart på forhånd og dett var dett. Så det var vel egentlig over før det har begynt. Men seint ble det nå lell. Nå skal det bli moro å se hvordan det blir fremover. Min far sa alltid at to store i en sekk ikke gikk noe særlig bra så det kan vel gå ei kule varmt eller to etter hvert. På jobb gikk vel egentlig valgresultatet upåaktet hen. Kanskje ingen turte nevne saken...
På vei hjem i dag kjøpte jeg med meg noen plommer og etter en middag og en kjapp Kjørkjebygde rundt har jeg nå altså kokt plommesyltetøy. Det har jeg aldri gjort før men jeg tror det ble bra.  Nesten litt kry av meg selv.
Gubben har vært til Kongsberg og tatt blodprøver i dag og da hadde han i oppdrag å handle syltetøyglass. Og de var fine ! Så nå blir det bare stas å servere syltetøy i vinter.
Han har forresten hatt masse telefoner i ettermiddag . Bildet av det som antas å være en ulv lå plutselig på Lp-nett og da begynte det å kime her. Ser også at det er mange mer eller mindre smarte kommentarer på nettsiden til Lp. Sånn er det bare. 
Men nå har jeg ikke mer å melde fra dagen i dag . Dagens bilde er av 4 glass mede plommesyltetøy !

Ingen kommentarer: