torsdag, desember 12, 2013

Torsdag

Det er tidlig torsdag morgen. Ute er det en bitte liten kuldegrad. Akkurat nok til at man må bruke noe irriterende tid på å skrape is av bilen. Ja ja sånn er det bare. Det var en liten voff som måtte ut å tømme tanken sånn ved sekstiden så det ble tidlig morgen her i huset. Ihvertfall for den som ikke går å legger seg igjen. Liten vits i det når en snart skal på jobb likevel. Sove får en gjøre når en blir gammel.

I går var en ganske så vanlig dag på jobb egentlig. Nok å gjøre og som alltid var jeg egentlig sliten når dagen var over. Å være potet er veldig morsomt men ihvertfall noen ganger også ganske slitsomt. Da jeg kom hjem var det bare å brette opp ermene og gjøre seg klar for årets julesamling i prestegården. Og det ble en kjempekoselig kveld det . Mye sang og musikk og myyyyye god mat. Alle stiller med litt hver og ingen går hjem sulten ihvertfall. Det ble det lekreste koldtbord ! Og som jeg har sagt før så har den gamle presteboligen blitt så fin ! Hjemmekoselig og lun. Vi sang så mange julesanger at til og med jeg kom i litt julestemning til slutt. Nå begynner jeg nemlig å innse at jeg slett ikke har så god tid som jeg har trodd. Jula kommer virkelig snart !Jeg tror kanskje denne helga blir litt travel. Men det er jo noe av sjarmen det og. Før vi dro utover fikk vi ihvertfall med oss Linus i Svingen. Det er så koselig adventskalenderprogram. Så totalt blottet for pedagogiske regler og så herlig rett ut som det er . Og jeg må nesten le når jeg ser på nettet hvordan det blir diskutert sønder og sammen . Kan man ikke bare enten slå av eller fryde seg litt over hele greia.
Bilen min står nå på Kongsberg og venter på den dyre lille dingsen. Ikke noe å gjøre med det . Og for meg kunne den bare stått hadde det ikke vært for at den faktisk koster penger der og.  Vet ikke helt hvordan dette går jeg .
Men dette var alt jeg fikk krota ned i dag . Det får da være måte på hvor mye en skal kunne klare før sju på en torsdag. Huff, torsdag alt ja....  I kveld skal jeg ihvertfall sette øl ! Ja, og det var sant, jeg er ikke den nordmannen som vant 115 millioner. Sukk , men det kunne gjerne vært meg.....

Ingen kommentarer: