tirsdag, mai 27, 2014

Tirsdag

Det er tirsdag ettermiddag. Ute har dagen gått fra grå himmel til blå himmel. Men det har ikke regnet så vi klager ikke.  Det vokser og gror og om ikke andre ting vokser så vokser i hvert fall gresset. På jobber er det full fart med eksamen og mange tripper litt nervøst rundt. En travel tid.
Men, søndagen ble en flott sommerdag . Vi brukte verandaen masse og det er ganske så deilig med sånn sofakrok der ja. Utpå dag var vi nedi øvre kant av den store hogsten og hengte opp viltkamera. Bikkjene var med og det er fint å se at Dina nå klarer en slik skogstur uten å få masse vondt. Men hun går fremdeles ingen steder uten far i huset da..  På kvelden var gubben mer på beina igjen og da kjørte vi oss en tur for å sjekke litt veier og vann og sånn.  Det buldra og tordnet rundt oss hele kvelden men det var ingenting mot det uværet de hadde på Kongsberg !
Mandag kom med varme og sol. En skikkelig deilig dag som ble tilbragt innomhus.  Jeg har hatt med meg en elev disse to dagene og det er nå egentlig bare moro. Håper han syntes det samme.
Da jeg kom hjem hadde gubben fyra i bålpanna og så laget vi oss middag der. Kjempefint å grille på den altså. Etter en liten middaghvil gikk Åse og jeg tur med gråhundene. Vi gikk Bakkerunden og det var kjempefint. Avslutta turen med kaffe og is på Vertshuset sammen med driveren der . Måtte jo få opp igjen blodsukkeret. he he
Natt til i dag var ei skikkelig urolig natt med varme og pollen og dritt . Blir så tett ! Så til natta tror jeg at jeg skal ligge ute. Har vurdert om ikke et telt er tingen i år. Vi får se.


Men i dag var det ganske grått da jeg våkna i hvert fall. Og det passa egentlig bra med humøret. Jeg hadde med meg en kake på jobb for det er en helt spesiell dame som har fødselsdag i dag og det skal feires i kveld. Det er en av våre nye landsmenn og hun er bare flott. Og alle vi andre burde virkelig tenke på hvor godt vi har det . Så det så.  Men jeg får ikke vært med å feira henne for gubben og jeg skal snart dra i to møter . Både MR og FR i kveld. Ja ja . En av sakene vi skal behandle i kveld er en høring om de tjenestene som tilbys i kirken . Slik som gravferd. Staten har bestemt at slikt bør ikke koste noe og så må man finne løsninger da. Det er i hvert fall sikkert at det nå tvinger seg frem en gravlund for alle de som helst ikke vil ligge på en kirkegård ved en kirke. Og de vil det blir mange av etter hvert. Tro meg. Men, i jorda må vi alle. Nå kan vi i hvert fall diskutere dette på forhånd.  Men før disse møtene er det plantesalg på bygdetunet og vi får vel slenge bortom å kikke litt der kanskje. Må jo ha noe på kirkegårdene etter hvert også. Jeg er nå bare redd det skal komme snø igjen jeg da. Pessimist kanskje ? Men nå har jeg ikke tid til mer. Blir ikke mye bilder for det har jeg ikke tatt men jeg skal legge ut en lenke til litt skryt av Amund. Det synes jeg han fortjener. Og det er moro for oss også å lese at han blir satt så pris på !!  http://andre.student.no/2014/05/25/med-hellbillies-pa-anlegget-og-en-tare-i-oyet-snakkas/

Ingen kommentarer: