torsdag, juli 17, 2014

Torsdag

Det er torsdag og da er jammen uke nummer to i ferien snart over også. Selv om en slett ikke utfører de helt store bragdene så flyr nå dagene forbi.  I dag er det ikke fullt så varmt og ganske skyet faktisk. Perfekt vær for knotten. Det merker vi fort når vi går ut.
Natt til i går regnet det og så var det varmt og fint i hele går. Er egentlig perfekt sommervær akkurat det. Så slipper man å både vanne og bruke paraply.  I går fikk vi koselig besøk av de fineste gutta i Uttakleiva. Første gang de var i Lien og det satte vi pris på. Vi kosa oss med vafler i sola . Gubben var veldig flink og fikk jammen fiksa et par paller med ved mens vi damene skravla i vei. Ingunn og jeg var nedover å handla på formiddagen og da kjøpte vi oss nytt leketøy. Så etter middag var det dartkonkuranse på verandaen til sola gikk ned ! En liten trimtur til fjells ble det også på Luna og mor før kvelden kom. All den dumme sauen som går etter veien er ei plage for en liten gråhund som er livredd sau. Men vi kom oss nå hjem igjen.

 Nå blomstrer røsslyngen så flott. Litt tidlig må det være men den er i hvert fall fin. Måtte bare ta en selfi av det . he he
 Moltene er ikke klare på denne siden av dalen men jeg så at noe blåbær begynner å få rette fargen etter hvert. Men i det store og hele er vi nok minst to uker før bærsesong her oppe. Alt etter som været blir. Ingunn og jeg var innover Heimsetervegen på tirsdag ettermiddag og sjekka. Da tok vi også nye bilder av vegutbygginga ved Bogstrandhøgde. Aldri i livet om dette er feridg til august i hvert fall.
I dag er det planer om litt maling. Må prøve å få litt orden på trappegangen vår. Vet ikke helt hvordan men får nå gjøre det beste ut av det .
 Ingunn drar snart og hun skal hente hjem Daisy i dag . Nå er Daisy parret med en flott hannhund. Så da er det bare å vente da . Et par måneders tid . Blir spennende.
Litt hummer og kanaribilder i dag og men sånn er det nå bare.

Ingen kommentarer: