mandag, september 29, 2014

Mandag

 
Så var det mandag morgen igjen. Siden jeg har tatt mål av meg å blogge i det minste en gang i uka får jeg prøve å skrive noen ord . Ute er det nok en ganske så fin høstdag. Fargesprakende er det . Sola skinner og vi har hatt en del vind noen dager nå.
Det har skjedd så mye de siste dagene at forrige uke har jeg egentlig glemt. Det eneste jeg husker er at torsdag var en veldig god dag på jobb. Mye latter, mye godt arbeid og gode kollegaer.  I ettertid kan jeg ikke skjønne at jeg kunne føle all den gleden mens det triste skjedde.   Avslutningen på dagen ble bare vond, vond, vond.  Nok en gang fikk denne familien en påminnelse om hvor skjørt livet er . Og nok en gang ble september måned en blanding av overveldende skjønnhet og heslig sorg.  Hadde jeg visst hvem jeg kunne sende søknaden til, ville søknad om nedleggelse av september for evig tid nå vært sendt !  Men som den gamle skjønne damen på 92 år sier ; vi har vært ute en vinterdag før så vi kommer oss nok igjennom dette og.  Hvis jeg skulle slumpe til å bli gammel vil jeg håpe jeg ligner min mor !
Men nå skal jeg bare svømme rundt i et hav av gamle minner og tenke at jeg har vært , og er verdens heldigste attpåklatt.

 Miss you guys !

http://youtu.be/jmK2LmASjLs

2 kommentarer:

Mormor sa...

Kondolerer Kari ...
Jeg tenker på dere hver eneste dag, dette var vondt for mange av oss.
Da karane kom hjem om kvelden og sa de savnet en person, og dro ut like etterpå for å leite det var helt uforståelig. Og kom hjem noen timer etterpå med det triste budskapet - det blei ikke mye soving den natta, vi satte oss alle rundt bordet og prata, gikk gjennom hvert minutt på dagen og mange minner blei tatt fram og "pussa" opp igjen
gode minner er gode å ha....

Kari og Hallgeir Tveiten sa...

Takk Randi . Det er noe av det som hjelper litt . Det at Per var sammen med sine aller beste kompiser ! Per sa alltid at når hans tid kom håpet han å dø med skoa på . At han i tillegg fikk dø i skogen på jakt , ville han garantert kalt en bonus ! Men vi har tenkt masse på alle dere andre som også hadde ei knalltøff helg !