tirsdag, januar 06, 2015

Tirsdag

Det er tidlig tirsdag morgen. Ute er det 0 grader og det skal visst bli en mild dag. Nyhetene melder om regn og underkjølte veier på store deler av østlandet . Altså kan det være glatt. I Lien har det vært dårlig med soving i natt . Men, vi får sove når vi blir gamle da. Hvis vi skulle slumpe til å være så heldige.
I går var det første dag på jobb etter ferien . Da er det alltid slik at ting må gå seg litt til. Man må huske passord og systemer igjen. Jeg skal innrømme at jeg var slite da jeg kom meg hjem. Og så er det noe med savnet av dagslys som slår inn for fullt også da. Men det er nå bare et tidsspørsmål for det går tross alt fremover. Det var ihvertfall koselig å treffe kollegaer og elever igjen det er helt sikkert . 
Sønnen i Trondheim var også igang med jobbing igjen og de får det travelt fremover.  I går avtalte vi at jeg skal dra oppover den 23 og være behjelpelig med husvask etter flyttinga . Blir spennende å se hvordan de får det i ny leilighet. Jeg gleder meg til å dra . Skulle bare ønske gubben var frisk nok til å være med også... De på Kongsberg var også igang igjen og gudskjelov var forkjølelsen på retur  for begge to .

Da jeg kom hjem lagde vi oss en enkel middag og så tok jeg med meg Luna ut for en liten luftetur. Det ble tid for en liten sykkeltur også etter jeg kom hjem igjen så en skal vel kanskje ikke klage . Alt er bedre enn ingeting. Jeg kosa meg også med kakekrigen på kanal fem. Det er et program jeg har fulgt med på før også og nå er det ny sesong. Jeg kjenner ei som burde meldt seg på der jeg ... Det er ihvertfall god underholdning synes jeg . 

Ute i verden ellers så har Frp snudd på flisa og sikkert oppdaget at ting er ikke så lett selv om man kommer i en maktposisjon. Den lille stygge mullaen som de mente det burde være enkelt å bli kvitt vil de slett ikke kvitte seg med likevel.  Det har vært flere stygge branner rundt i landet i det siste og så er det mye sport da.  Verden går altså sin skjeve gang.
Og så ble det altså en søvnløs natt.  Men det nytter det ikke å dvele over. Jeg håper bare gubben sovner nå og at smertene avtar utover dag . Jeg må stikke på jobben og så får jeg prøve å holde øya oppe hele dagen. Full fart og bibliotekdag i dag så det er nok ingen sjanse for  å sovne akkurat nei.
Vi har vært igjennom en fullmånetid og det ble noen bilder da .. måtte jo bare det .

 Det flotte nordlyset alle snakker om fikk jeg imidlertid aldri fanget i linsa. Så ikke noe til det i det hele tatt egentlig ...  Jeg har også et bilde av en liten nissefyr som tydeligvis hadde sovna i skapet i gangen mens jeg rydda jula ut av huset . Han sover så godt så jeg tror han skal få ligge jeg . Vekker han om en 11 måneders tid. Søndag var Luna og jeg på skogstur og da så vi masse spor men lite dyr. Men noen bilder ble det vel av det også.

Ingen kommentarer: